Bemutatkozás

logo-big-500px

Üdvözlöm honlapunkon!

Szeretnénk megismertetni Önt cégünkkel, mely nagy múlttal rendelkező, létszámát, felszereltségét tekintve bármilyen takarítási feladat elvégzésére képes vállalkozás. Cégünk 1994-ben alakult és a kezdetek óta komplex épület-üzemeltetési szolgáltatást nyújt. Takarítás mellett mosodai, portaszolgálati, karbantartási és kertészeti feladatok folyamatos elvégzésére is felkészültünk. 2009. óta – 15 év tapasztalatát felhasználva – cégek meglévő takarítási, épület-üzemeltetési rendszerének felülvizsgálatában szaktanácsadást nyújtunk és a Megrendelővel egyeztett optimális rendszert bevezetjük.

Szolgáltatásainkat cégek és magánszemélyek egyaránt igénybe veszik.

Épület-üzemeltetés területén végzett több évtizedes tapasztalatunk biztosíték a szakszerű munkavégzésre, a folyamatos jó minőség biztosítására.

Munkatársainknál követelmény a hibátlan munkavégzésre való törekvés, az igényesség, és az udvariasság. Munkavállalóink kiválasztása folyamatosan történik, próbamunkák során tovább szűrjük a jelentkezőket, hogy Megrendelőink maradéktalanul elégedettek legyenek. A betanítási folyamatot követően kerülhet sor csak az önálló munkára. Cégünk teljes körű felelősséget vállal a munkatársaiért. Csoportvezetőink állandó felügyeletet látnak el a munkaterületeken, és folyamatos kapcsolatot tartanak a Megrendelővel.

A takarítási feladatok elvégzéséhez jelentős összeget fejlesztésre fordítunk, korszerű technológiák, eszközök segítik munkánkat. Professzionális LUX porszívókat, Nilfisk takarító gépeket, KARCHER szőnyegtisztítókat, valamint környezetkímélő tiszítószereket használunk. A felhasznált tisztítószerek kizárólag a magas technológiai színvonalú cégek termékeiből kerülnek ki, mint pl.: MERIDA, UNIGEST, BRILLIANCE, melyek mindegyike rendelkezik ISO 9000 minősítéssel.

A takarítási munkálatokat a normál munkaidőn kívül éjszaka, a hétvégi pihenőnapokon, de folyamatos üzemben is elvégezzük. Alpintechnikát alkalmazunk üveg felület tisztítási feladatoknál.
A takarítási technológiák többféle variációját alkalmazzuk, melyet Megrendelőink kérésére díjmentesen kidolgozunk – részletes árkalkulációval – a megjelölt épület és kezelőinek igényszintje szerint.

Remélem elnyertük az Ön bizalmát és lehetőséget kapunk a bizonyításra!

Várjuk megtisztelő megkeresésüket:

Sánta Anikó
cégvezető

Képeink
santabt-mosoda-01 santabt-mosoda-02 Nagy alapterületű helységek takarítása géppel Lakások és irodák teljes körű takarítása Szőnyeg és kárpittisztítás professzionális gépekkel Üzemek, gyárak, oktatási intézmények erősen szennyezett csarnokainak kézi és gépi takarítása
Diavetítés
  • 0
  • 406
  • 18
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien